WP Sitelerinizi Tek Panelden Yönetin.!






Günümüzde internet siteleri ile uğraşan çoğu kişinin WordPress alt yapısı kullanan çok sayıda sitesi bulunmakta. Bu sitelerin her birine tek tek giriş yapmak ve düzenlemek büyük bir zaman kaybı olmakla birlikte son derece zorludur. Çünkü Webmasterlar bir WordPress Admin Paneli‘nden çıkıp diğer panele yazı eklemek için girerken bile büyük bir zorluk yaşamaktadır. Buna birde tema ve eklenti ayarlarını yapma kısmı eklenince çok daha büyük bir zorluk ortaya çıkar. Ancak ManageWp bütün bu problemleri çözüme kavuşturmakta. ManageWp ile çok sayıda WordPress siteyi, tek bir panel üzerinden yönetebilirsiniz.



Tüm WordPress sitelere tek panelden yazı ekleyebilirsiniz, temaları düzenleyebilirsiniz ve hatta eklenti ayarlarını bile bu panel üzerinden yapabilirsiniz. Bunlar dışında ManageWp ile sahip olduğunuz bütün WordPress sitelere tek panelden aşağıdaki prosedürleri yapabilirsiniz:

*İstediğiniz eklentiyi ve temayı tek tık ile belirlediğiniz bütün WordPress sitelere basitçe kurabilirsiniz.



*Sisteme çok sayıda WordPress site ekleyip bunlar içerisinden seçtiklerinize aynı anda yazı gönderebilir ya da sayfa açabilirsiniz.



*Eklediğiniz WordPress sitelerdeki bütün kullanıcıları görebilir ve bunların yetki düzenlemesini yapabilirsiniz.



*WordPress sitelerinizin yedeklerini alıp bunları basitçe geri yükleyebilirsiniz.



*Bloglarınızın bağlantılarını da rahatça bu panel üzerinden yapabilirsiniz.



Tüm bu özelliklere para ödemeden ManageWP ile sahip olursunuz. ManageWP özelliklerinden hemen faydalanmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey ManageWP eklentisini WordPress bloglarınıza kurmak ve daha sonra panelinizden bu eklentiyi kurduğunuz siteleri “Add Website” kısmına eklemek.

Popular posts from this blog

Kali Lİnüx Otomatik İP Değiştirme

Flash Belleği Ram Olarak Kullanma

Ecce Pure Teması İndir