Amerika İŞİD Oyunu

Merhaba Arkadaşlar, Bu Sefer Sizlerle Bir Webmaster Veya Teknoloji Yazısı İle Değil, Siyaset İle İlgili Yazı Yazmayı Düşündüm.

Yaklaşık 6-7 Aydır Gündemde Olan IŞİD Olayı, Kimi Zaman Önemsenmese de Yeri Gelince Çoğu Kişi Önemsemeden Duramıyor. IŞİD İlk Çıktığında Çoğu AKP'li Kişi Sevinmişti. Bunun Nedeni Adamlar Tevhit Getirerek Adam Kesiyor. Kestikleri Kişiler, Öldürdükleri İnsanlar Başlarda Müslüman Olmayan Kişilerdi. Ancak Bu IŞİD Gün Geçtikçe,Büyüdükçe Müslümanlara da Dadandı. Peki Bunun Sebebi Ne ?

Sebebi, Dünya Nüfusunda En Çok Nüfusa Sahip Olan Müslüman Kişiler. İlk Olarak Onların Dikkatini Çekeceklerdi ki Daha Fazla Kişi Gelsin. Zaten Guruba Girenlerin Bir daha Çıkabildiklerini Düşünmüyorum. O Vahşeti, Gerçekleri Gördükten Sonra Ben Gidiyorum Dediğinde Kimse Seni Rahat Rahat Göndermez.

Bazen KEMALİST Olan Vatandaşlardan Duyumlar Alıyoruz. Neymiş Efendim Sayın Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN IŞİD'e Yardım Ediyormuş vs vs. Nereden Çıkardın Bunu diye Soru Sorunca Cevapları İse; Amerika Bile İŞİD'e Saldırıken TURKİYE IŞİD'e Saldırmıyor Deniliyor. Ben Bu Kişiye Sormak İsterim. Senin Düşmanının Elinde Senin Ülkenin Vatandaşları Olsa Bunlar Rehin Bir Şekilde Tutulsa Senin Ülken Saldırdığında, Normal Olarak Kendi Vatandaşın IŞİD Tarafından Öldürülecek. Sonra Bu Kişilerin Aileleri, Akrabaları VS. Ortalığı Ayağa Kaldıracak ( Asıl İstenen de Bu) Sonra Berkin Elvan'da Uygulanan  Oyunun Aynısı Tekrardan Başa Saracak.

Başka Bir Düşünceye Geçelim, Bunların Aralarında Türk Varmı Diye Sorular Geliyor, Bunun Cevabı İse; Tabi ki IŞİD'in İçindede Türk Vatandaşları Var. Peki Bu Bizim Ülkemizin Vatandaşları Nasıl Bu Guruba Giriyor, Bunlara Heves Nereden Geliyor. Bunun Cevabı da Çok Basit. IŞİD'in İçine Giren Kişilere Türk Vatandaşlarına Baktığımda Bunların Çoğu Genç Ve Aileleri Kapalı, Ve Dinine Düşkün Ailenin Evlatları. Dine Düşkün Olmak Kötü Birş ey Demiyorum. Ama Oyuna Gelmemek Lazım. Sen Adam Kelle Kesme Videosunun Arkasına İlahi Veya Nesheed Koydu Diye Adamların Arasına Girmemelisin. Örnek Video Olarak. :


Çoğu Kişi Bu Nesheed'i Dinlediği Zaman İçinde Bir Kıpırdama Hisseder Ve İçindeki ,CİHAD, İSLAM kelimeleri Ona Kuran-ı Kerimi Anımsatır. Yani Bu Adamlar Hafızada Allah Yolunca Cihad Edenle Diye Çoktan Kodlanmış Olur. 

Şimdi Gelelim Bu IŞİD Bu Kadar Çok Askeri Nereden Buluyor. Bir İnsan Kelle Kesecek Kadar Nasıl Vahşi Olabiliyor ? Bu Sorunun Cevabı Oldukça Basit. Belki Duymuşsunuzdur. Günümüzde Google'den Veya Başka Arama Motorlarından Girdiğimiz Sitelerin Hepsi İnternet'in Sadece %10 luk Kısmı. Peki Bu %90 Lık Kısım Nerede. İşte Bu %90 lık Kısımda DEEPWEB Diye Tanımlanmıştır. Burada Her türlü Pislik Bulunmaktadır. Kaçak Uyuşturucular, İnsan Üzerinde Denenen Haplar Ve Bunların Yan Etkileri (Kasteddiğim Anladığınızdan Çok  Farklı, Video Koymak İsterdim Ancak Blog Kapansın İstemem. İsteyen Varsa 1-2 Video Özelden Göndere Bilirim.) Ve Kiralık Katiller. Evet Yanlış Duymadınız KİRALIK KATİLLER. Bu Eski Bir Türk Filmi Değil. DeepWeb'te Bir sürü Kiralık Katil Para Karşılığında Hedef Kişiyi Öldürmektedir. İşte Amerikanın Teknoloji Üstünlüğünü Burada Kanıtlıyor Ve Normalde Tutukladığı Kişileri Bir İşe Yarasın Diye Direk IŞİD'e Göndermektedir. Buradaki Kişiler Son Derece Sıyrık İnsanlardır. Para Karşılığında İstediğiniz Kişiye Her şeyi Yaptıra Bilirsiniz. Adamların Kafaları O Yönde Gelişmiş. Size DeepWeb'ten  Birkaç tane Fotoğraf Atayım.





Bu Görüntüler Kesinlikle Photoshop Değildir. DeepWep'te Buna Benzer Bir sürü Fotoğraf Bulabilirsiniz.

Şimdi Gelelim Bu IŞİD'in Arkasında Olan Asıl Güce, İsrail, Amerika Ve Tabiki İngiltere. Şimdi Sizlere Bir Fotoğraf Paylaşacağım, Eğer Sağlam Bir Siyasetci İseniz Fotoğraftakileri Hemen Tanıya Bilirsiniz.



Burada Gördüğünüz Erkek Kişi El-Bağdadi. Yani İŞİD'in Başındaki Kişi. Yanındaki Kadın İse Eskiden Amerika Ve İngiltere İstihbarat lığında İş Yapmış Ve Şu Anda Mossad'da Üst Düzey Yönetici Olan Bir Bayan

Elimden Geldiğince IŞİD'i Sizlere Anlatmaya Çalıştım. Son Olarak Şunu Söylemek İsterim. Alt Tarafata Gördüğünüz Bayrak IŞİD'in Kullandığı  Bayraktır. Ama IŞİD'in Bayrağı Değildir. Her Müslüman Bu Bayrağı Bilir Ve Bilmek Zorundadır. Bu Bayrağı IŞİD'in Diye Kabullenmek, Ulu TÜRK Bayrağını Bizden Alakasız Olan İngiltere Bayrağı İle Bir Tutmaktır. Bu Adamlar Dikkat Çeksin Diye Her zaman Müslümanların Kullandığı  Eşyalar Ve Sözler Üzerinden İlgi Çekmektir. Unutmayın, Dünyada'ki En Yaygın Din İSLAM'dinidir.



Popular posts from this blog

Kali Lİnüx Otomatik İP Değiştirme

Flash Belleği Ram Olarak Kullanma

Ecce Pure Teması İndir