Sitenizdeki Güvenlik Zaafiyetlerini Öğrenin

Merhaba Arkadaşlar. Bilindiği Üzere Gelişen Ve Globalleşen Dünyada Her şey Çok Hızlı Değişiyor. Eskiden İnsanlar Mektuplara, Taşlara Duygularını Yazarken Şimdi İse Herkes Bir Site Açıp, Kendi Yazısını Çok Rahat Bir Şekilde Paylaşa Biliyor.Tabi Sizin Yazılarınızı İstemeyen Kişilerde Her zaman ki Gibi Mutlaka Oluyor.

İşte Konular Burada Karışıyor. Üsteki azı Kısacası İşin Teferruatı. Asıl Konumuz WEB GÜVENLİK ZAAFİYETLERİDİR. Düşünsenize Bir Site Kuruyorsunuz, Orada Rahat Rahat Yazılarınızı Yazıyorsunuz. Yazınızdan 1 Gün Sonra Sitenize Bir Giriyorsunuz HACKED vb. Şeyler İle Sitenize İletişim Kesiliyor. Bunun Gibi Problemlerle Karşılaşmamak için Size Basit Bir Program Öneriyorum. Programımızın İsmi ACUENTİX.

 Bu Program Sayesinde Sitemizdeki Güvenlik Zaafiyetlerini Korsandan (Hackerden) Önce Öğrenip, Bu Açıkları Kapatabiliriz. Ve Sitemizi Güvene Ala biliriz. Bu İşlem Sadece ACUENTİX Programı İle Yapmak Zorunda Değilsiniz. Linüx İşletim Sistemi Kullanıyorsanız VEGA'dan Hedef Siteyi Yazarak, Sitenizdeki Açıkları Öğrene bilirsiniz.  Aşağıdaki Linklerden Acuentix'i İndire bilirsiniz..




Popular posts from this blog

Kali Lİnüx Otomatik İP Değiştirme

Flash Belleği Ram Olarak Kullanma

Ecce Pure Teması İndir